دفتر هواپیمایی مدار

تور سوئیس
8 ℃
زمینـی
تهران
زوریخ
تاریخ رفت:
1396/11/27
ساعت رفت:
03:25
تاریخ برگشت:
1396/12/03
ساعت برگشت:
17:40
6 شب
مدارک لازم
  • ·تمامی مدارک ویزای مسافران باید مطابق با ضوابط ویزای شنگن و الزامات سفارت می باشد ( مدارک ضمیمه از هم جدا باشند)


  • ·لیست کامل اسامی و و رومینگ لیست‌ها همرا با تاییدیه ویزاها باید حداقل بیست روز قبل از عزیمت هر گروه به آژانس ارایه گردد.


  • ترجمه ها بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند .


  • ۱ )اصل گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی در صورت وجود ( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد )


  • الف ) مدت اعتبار حداقل ۸ ماه از تاریخ ورود .


  • ۲) ۳ قطعه عکس ۴ * ۶ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید بدون لبخند و بدون عینک .


  • ۳) اصل و ترجمه شناسنامه .


  • ۴) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک .


  • الف) حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر .


  • ب ) سپرده های بانکی .


  • *ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، همراه با مهر بین الملل قابل قبول می باشد .


  • *باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.


  • ۵) اصل و ترجمه سند مالکیت .


  • ۶ ) اصل و ترجمه مدارک شغلی :


  • الف ) پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی .


  • ب ) وکلا : پروانه وکالت .


  • ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی (۳ ماهه) و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه .


  • د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ، فیش حقوقی سه ماه آخر .


  • ه ) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه


  • و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس ، مفاصاحساب دارایی ، لیست بیمه


  • ز ) دانش آموزان ، دانشجویان ،معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ) .


  • *جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.


  • ۷ ) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر ، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی است .


  • ۸ ) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار .


  • *حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد .


  • • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند .


  • *چک رمزدار یا ضمانت نامه بانک حداقل به مبلغ ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۴۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام می گردد.


  • *لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.


  • حضور مسافر برای انگشت نگاری الزامیست
خدمات تور
  • پروازهای بین المللی و داخلی در کلاس اکونومی با خطوط هوایی KLM


  • •جایجایی‌های درون شهری طبق برنامه با اتوبوس کولردار مدرن، مینی‌بوس یا مینی ون


  • •6 شب اقامت در هتل‌ های 4 ستاره با صبحانه


  • • گشت ها و ورودیه ها بر اساس برنامه


  • •راهنمای تور فارسی زبان
توضیحات
  • برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو تور در تاریخ های دیگر با سایر هتل های خارج از پکیج با شماره تماس 33252111 – 045 داخلی 207 الی 210 تماس حاصل نمایید.
هتل ها
هتل دو تخته سه تخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
no name geneva+no name amsterdam
7900000
تومان
- - - -
BB