دفتر هواپیمایی مدار

راهنمای سفر به انتالیا (قسمت دوم)

26 مهر ماه 1396، ساعت 11:09

جهانگردی

راهنمای سفر به انتالیا (قسمت دوم)

انواع سوپ

سوپ عدس (Mercimek)

غذاهای محلی و رستوران های آنتالیا

یکی از لذیذترین سوپ‌های ترکیه سوپ عدس است که با عدس قرمز تهیه می‌شود. این غذا را در همه‌ی مناطق ترکیه می‌توانید به راحتی پیدا کنید.

سوپ ماست

ماست مهم‌ترین ماده‌ی تشکیل‌دهنده این سوپ است که در برخی از مناطق ایران هم تهیه می‌شود. این سوپ را هم به راحتی نه تنها در آنتالیا بلکه در تمامی نواحی ترکیه می‌توانید پیدا کنید.

سوپ ترخینه

این سوپ را در هر وعده‌ای می‌توان مصرف کرد از جمله صبحانه. برای تهیه‌ی ترخینه، بلغور را به مدت چند ساعت در دوغ می‌پزند. پس از این مدت قطعاتی از این مخلوط خمیر مانند را گلوله کرده و گاهی با افزودن اندکی گیاه خشک پونه آن را زیر نور آفتاب خشک می‌کنند. تکه‌های خشک ترخینه را با افزودن حبوبات و سبزی خشک به‌عنوان آش و سوپ آماده می‌کنند. ترخینه را مدت طولانی می‌توان نگه داشت. علاوه بر ترکیه، این غذا در ایران هم رایج است.

دسرها و شیرینی‌ها

باقلوا

باقلوا یکی از مشهورترین دسرهای ترکیه است. برای تهیه‌ی آن از انواع مغزها مثل گردو، پسته، بادام و فندق استفاده می‌کنند. این مغزها را بین دو لایه شیرینی نازک قرار می‌دهند. این شیرینی را با یک شربت غلیظ، طعم‌دار می‌کنند.

کادایف (Kadayıf)

غذاهای محلی و رستوران های آنتالیا

کادایف هم یکی دیگر از دسرهای لذیذ و محبوب در ترکیه است. برای تهیه‌ی دسر کادایف از شکر و کره و کادایف رشته‌ای و گردوی خرد شده استفاده می‌شود.

بامیه (Lokma)

بامیه را با سرخ کردن خمیر تهیه می‌کنند. برای طعم‌دار کردن این خمیرهای سرخ شده، شربت غلیظی روی آنها می‌ریزند.

پودینگ برنج (Sütlaç)

یکی از رایج‌ترین و مهم‌ترین دسرهای ترکی، پودینگ برنج یا شیربرنج است. برای تهیه‌ی این دسر از شیر، برنج و شکر استفاده می‌کنند. برای طعم‌دار کردن آن از دارچین هم استنفاده می‌کنند.

نوشیدنی‌ها

آیران

آیران کلمه‌ای است که اهالی ترکیه برای دوغ به کار می‌برند. دوغ یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های ترکیه است و با ترکیب ماست، آب، نمک و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

رستوران‌های آنتالیا

آنتالیا یکی از محبوب‌ترین مقصدهای تابستانی در ترکیه است. وجود جاذبه‌های گردشگری متنوع و متعدد باعث شده که این شهر مورد توجه گردشگران قرار  بگیرد و از این رو تعداد زیادی رستوران مشهور و محبوب با غذاهای باکیفیت در این شهر وجود دارد. رستوران‌های آنتالیا هر سلیقه‌ای را پوشش می‌دهد و در آنها نه تنها غذاهای اصیل ترکی بلکه بهترین غذاهای بین‌المللی را می‌توانید امتحان کنید.

در ادامه با بهترین رستوران‌های آنتالیا آشنا می‌شویم.

کلوب آرما (Club Arma)

غذاهای محلی و رستوران های آنتالیا

یکی از بهترین رستوران‌های آنتالیا کلوب آرما نام دارد که از مهمانان خود با چشم‌اندازهای فوق‌العاده‌ای از شهر قدیم و تفرجگاه دریایی پذیرایی می‌کند. این رستوران را ایتالیایی‌ها در اواخر قرن نوزدهم ساخته‌اند و بنای این رستوران در طول سال‌ها کاربری‌های متفاوتی داشته است. در طرحی کلوب آرما، تلفیق فرهنگ‌ها را به وضوح مشاهده خواهید کرد. ماهی تازه، غذاهای دریایی و غذاهای مدیترانه‌ای را می‌توانید در این رستوران نوش جان کنید.

رستوران وانیلا لانج (Vanilla Lounge)

این رستوران فقط پنج دقیقه با یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های آنتالیا یعنی دروازه‌ی هادریان فاصله دارد. وانیلا لانج، تلفیقی غیرمتعارف از آشپزی معاصر و معماری سنتی عثمانی است که این رستوران را در بر گرفته است. یک سرآشپز بریتانیایی که همسری ترک دارد، این رستوران را اداره می‌کند؛ رستورانی که بهترین مکان برای امتحان کردن طیف وسیعی از غذاهای بین‌المللی است. غذاهای منوی این رستوران با تازه‌ترین مواد و ترکیبی از متدهای جدید و قدیمی آشپزی تهیه می‌شوند.

رستوران سراسر فاین دینینگ (Seraser Fine Dining)

غذاهای محلی و رستوران های آنتالیا

این رستوران در خانه‌ای تاریخی و ۳۰۰ ساله در مرکز تاریخی آنتالیا قرار دارد و یکی از بهترین رستوران‌های شهر است. این رستوران با دکور زیبا، تندیس‌های دیدنی و تزیینات و وسایل ساخته شده با دست، تجربه‌ای خوشایند از غذا خوردن در یک رستوران لوکس را برای شما رقم می‌زند. اجرای زنده‌ی پیانو، باغ باشکوه مدیترانه‌ای و غذاهای باکیفیت از جذاب‌ترین ویژگی‌های این رستوران است. در منوی مفصل این رستوران، هم غذاهای اصیل ترکی و هم غذاهای بین‌المللی ارائه می‌شود. تجربه‌ی غذا خوردن در این رستوران با پاستاهای خانگی، استیک‌های لذیذ با سس‌های مخصوص، دسرهای خوشمزه و تازه‌ترین غذاهای دریایی تکمیل می‌شود.

کستل کافه بار (Castle Café Bar)

این رستوران چشم‌اندازهای شگفت‌انگیزی از خلیج آنتالیا را به نمایش می‌گذارد و موقعیت جغرافیایی آن باعث شده که رستورانی محبوب برای کسانی باشد که می‌خواهند در حین غذا خوردن، زیباترین مناظر را هم تماشا کنند. رستوران، در حاشیه‌ی صخره‌ای مشرف به دریا در شهر قدیم آنتالیا واقع شده است و به خاطر فضای فوق‌العاده و سرویس‌دهی عالی در دنیا محبوب است. غذاهای منوی این رستوران معمولا شامل غذاهای مدیترانه‌ای و پاستاها و اسنک‌های متعدد است.

کافه و رستوران بیگ شف (Big Chefs)

بیگ شف یک برند معروف رستوران زنجیره‌ای در ترکیه است که ۱۸ شعبه در ۶ شهر این کشور از جمله آنتالیا دارد. این رستوران اولین بار در سال ۲۰۰۷ در آنکارا افتتاح شد و از آن زمان به بعد به یکی از رستوران‌ها و برندهای محبوب هم برای اهالی کشور و هم برای گردشگران تبدیل شد. منوی این رستوران بسیار شگفت‌آور و متنوع است که هم آشپزی ترکیه و هم آشپزی بین‌المللی را در بر می‌گیرد. مهمانان این رستوران حق انتخاب بسیار گسترده و وسوسه‌برانگیزی دارند که شامل انواع غذاهای محلی و حتی صبحانه‌های فوق‌العاده و مفصل است.

رستوران Karaf Wine Bistro

این رستوران انتخابی ایده‌آل برای کسانی است که به تاریخ علاقه دارند چون رستوران در یک خانه‌ی قدیمی عثمانی ساخته شده و هنوز اشیای قدیمی، تزئینات و ظاهر قدیمی خود را حفظ کرده است. منوی این رستوران بسیار متنوع است و طیف وسیعی از انواع دسر را هم می‌توانید در آن پیدا کنید.

رستوران Il Vicino Pizzeria

اگر به آشپزی ایتالیایی علاقه دارید، این رستوران بهترین انتخاب است؛ رستورانی که در مرکز تاریخی آنتالیا قرار دارد و بعد از گشت و گذار در خیابان‌های تاریخی می‌توانید در آن استراحت کنید و غذای ایتالیایی نوش جان کنید. این رستوران منویی بسیار متنوع و قیمت‌های معقولی دارد و همین ویژگی‌ها باعث شده که بسیار محبوب و پرطرفدار باشد. همه‌ی ویژگی‌های خاص آشپزی ایتالیایی را می‌توانید در غذاها و منوی این رستوران پیدا کنید؛ استارترهای لذیذ، پیتزاهای متنوع و پاناکوتا به عنوان دسر.

رستوران Alp Pasa

غذاهای محلی و رستوران های آنتالیا

این رستوران بخشی از یک بوتیک هتل به همین نام است که اجرای زنده‌ی پیانو هم دارد. این رستوران در مرکز تاریخی آنتالیا و در یک بنای سنتی عثمانی قرار گرفته است. رستوران Alp Pasa فقط چند قدم تا دروازه‌ی هادریان فاصله دارد. یک حیاط بزرگ و رمانتیک کامل‌کننده‌ی محیط گرم و دنج این رستوران است. نام غذاهای ترکی، مدیترانه‌ای، فرانسوی و حتی غذاهای گیاهی در منوی این رستوران به چشم می‌خورد.

رستوران 7 Mehmet

این رستوران فقط چند کیلومتر تا مرکز شهر فاصله دارد و در یک موقعیت عالی از نظر مکانی روی یک تپه‌ی سرسبز مشرف به ساحل Konyaalti Plaji قرار گرفته است و به همین دلیل دارای چشم‌اندازهای فوق‌العاده‌ای از آنتالیا است. این رستوران یکی از مشهورترین رستوران‌های انتالیا است که توسط سرآشپزی به نام Mehmet افتتاح شده است؛ کسی که کار خود را در دنیای آشپزی و غذا با خدمتکاری شروع کرد. اگر از غذاهای محلی ترکیه را دوست دارید، حتما از غذا خوردن در این رستوران لذت می‌برید. انواع ماهی و مزه، گوشت‌های کباب شده و چشم‌اندازهای زیبای طبیعی در کنار هم دست به دست هم داده‌اند تا تجربه‌ای فراموش نشدنی از غذا خوردن در این رستوران را برای شما رقم بزنند.

رستوران پاسیو (Patio)

در قلب بخش تاریخی آنتالیا یعنی منطقه‌ی Kaleici، این مجموعه در چند قدمی بهترین جاذبه‌های فرهنگی آنتالیا قرار گرفته است. انتخابی فراموش نشدنی که در آن می‌توانید مفصل‌ترین و لذیذترین صبحانه‌ها را نوش جان کنید؛ از مارمالادهای خانگی گرفته تا انواع پنیر و املت. منوی شام این رستوران هم بسیار متنوع است و در آن بهترین غذاهای ترکی و بین‌المللی را می‌توانید پیدا کنید از جمله جگر چرب و انواع غذاهای دریایی.

دسته بندی: جهانگردی
ارسال نظر